Lad ikke Kakas eCL-vinder FUT 23-ikonkort slippe væk fra dig!

U7Buy er opsat på at tilbyde billige FUT 23 mønter til salg til alle spillere! Vi har et særligt FUT 23 Ikonkort som du kan få lige nu. Dette kort har en historie bag sig. eCL sluttede for et par dage siden med Emre Yilmaz som den store vinder. Som en del af præmien fik han lov til at designe et kort, der repræsenterer ingen ringere end den berømte spiller Kaka. Ikonkortet er tilgængeligt, når du har gennemført en SBC. Kig forbi U7buy for at købe FUT 23-mønter og fuldføre denne særlige udfordring på ingen tid!

FUT 23 eCL Kaka Icon Squad Building Challenge

SML: 94.
Position: Central offensiv midtbanespiller.
Færdigheder: 94 hastighed, 96 driblinger, 89 afslutninger, 47 forsvarsspil, 92 afleveringer, 76 fysik.
Som alle Icon SBC’er har denne flere hold at indsende end andre udfordringer. Der er seks krav. Et af dem er låneholdet, der giver en kopi af Kaka-kortet, som gælder i fem kampe. Vi har de almindelige Icon SBC-hold, Bronze Born Legend- og Silver Rising Star-holdene. Vi har også et generisk 91-vurderet hold. De resterende tre hold er Los Blancos, LaLiga League Finesse og Serie A League Legend. De kræver en vurdering på henholdsvis 86, 89 og 90.

Kaka, hvis rigtige navn er Ricardo Izecson dos Santos Leite, er en pensioneret brasiliansk professionel fodboldspiller, som har sat et markant præg på fodboldverdenen. Kaka blev født den 22. april 1982 i Brasilia, Brasilien, og havde et enestående talent og exceptionelle færdigheder, som bragte ham til de højeste niveauer i sporten. Kakas karriere begyndte i en ung alder hos Sao Paulo FC, hvor han hurtigt steg i graderne og fik sin debut på førsteholdet som 18-årig. Hans præstationer tiltrak sig opmærksomhed fra europæiske klubber, og i 2003 sikrede AC Milan sig hans underskrift. Det var i Milan, at Kaka virkelig brillerede og blev hjertet og sjælen på holdets midtbane. I 2009 skiftede Kaka til Real Madrid, hvor han fortsatte med at imponere med sine exceptionelle evner. Selvom han kæmpede med skader i den sidste del af sin karriere, forblev Kakas indflydelse på spillet betydelig. Et af de største øjeblikke i Kakás Real Madrid-karriere kom i sæsonen 2010-2011, da han scorede et mindeværdigt hattrick i en La Liga-kamp mod Athletic Bilbao. Det var et bevis på hans vedvarende kvalitet og hans evne til at påvirke kampene. Selv om skader hæmmede hans tid i Real Madrid, var Kakás dedikation og professionalisme bredt respekteret.