FC 24 TOTY Kaarten Genomineerden Onthuld

U7BUY zekerste en het meest betrouwbare platform dat FC 24 coins verkoopt tegen de meest betrouwbare prijs, al onze transacties zijn snel zonder enig probleem. Profiteer van de genomineerden voor FC 24 TOTY kaarten met FIFA munten om je FC 24 ploeg te versterken en meer wedstrijden te winnen om in aanmerking te komen voor meer promo’s en bonussen.

EA FC maakt zich op voor de release van de 24e editie van de Team of the Year (TOTY)-kaarten. De spanning stijgt tot nieuwe hoogten nu de lijst met genomineerden wordt onthuld, met de illustere terugkeer van voetballegendes Cristiano Ronaldo en Lionel Messi, aangevuld met een uitblinkende Spaanse vrouwenster. Terwijl het aftellen voor de stemming door de fans op de website van EA FC begint, hebben liefhebbers alle ruimte voor pittige discussies en debatten over hun voorkeurskeuzes voor TOTY.

Cristiano Ronaldo keert onverwacht terug op de TOTY-kaarten nadat hij er vorig jaar niet bij was. Dit seizoen heeft de Portugese maestro de Saudi Pro League gewonnen met een uitzonderlijke prestatie, met maar liefst 20 doelpunten en negen assists. Daarnaast heeft hij zich ook internationaal bewezen met 10 doelpunten in negen kwalificatiewedstrijden voor Portugal voor Euro 2024. Als Ronaldo wordt gekozen, zou hij een van de eerste spelers buiten de grote Europese competities zijn die deze felbegeerde prijs krijgt.

Aan de andere kant van de schaal is Lionel Messi klaar om de allereerste TOTY-ontvanger in de Major League Soccer te worden. Messi toonde zijn talent in slechts 14 optredens na een briljant half seizoen bij Paris Saint-Germain en een sensationeel verblijf bij Inter Miami CF in Major League Soccer. Zijn uitzonderlijke talent, ongeëvenaard in de geschiedenis van MLS, zou hem nog een TOTY nominatie kunnen opleveren, wat een gedenkwaardige mijlpaal voor de competitie betekent.

Bij de mannen domineert Manchester City de lijst, wat hun geweldige prestaties in 2023 weerspiegelt. Met overwinningen in de Premier League, FA Cup, Champions League en de Wereldbeker voor clubs heeft City een ploeg vol TOTY-waardige spelers. Erling Haaland voert de nominaties aan, samen met Jack Grealish, Kevin De Bruyne en Rúben Dias. De overvloed aan City-spelers onderstreept hun dominantie in het voetballandschap in het afgelopen jaar.

De genomineerden voor keepers en verdedigers laten een breed scala aan talenten van topclubs uit heel Europa zien. Van Alisson Becker en Éderson tot Virgil van Dijk en Trent Alexander-Arnold, de TOTY line-up belooft een formidabele selectie van spelers die een onuitwisbare stempel drukken op hun respectievelijke posities in 2023.

De aanvallers die gekozen zijn voor EA FC’s 2023 Ploeg van het Jaar zijn Mohamed Salah, Erling Haaland en Lionel Messi.

Zorg dat je op de eerste rij zit voor de spanning en verbeter je speelstijl door FIFA-munten te kopen, exclusief bij U7BUY.

Spanje en Liga F staan centraal in de vrouwen divisie, met Barcelona aan de top van de genomineerden. De overwinning van Spanje op het wereldkampioenschap voetbal voor vrouwen en de kampioenstitel in de Champions League voor vrouwen van Barcelona zorgen voor een sterke Spaanse invloed onder de genomineerden. Christiane Endler, Mapi León, Irene Paredes en middenveldster Alexia Putellas laten het talent zien dat hen een plek op de felbegeerde TOTY-lijst opleverde. Terwijl Spanje en Liga F domineren, kent de National Women’s Soccer League (NWSL) een relatieve achterstand in genomineerden. Ondanks een overgangsjaar voor het nationale dameselftal van de Verenigde Staten na een teleurstellend WK, komen Trinity Rodman en Sophia Smith naar voren als de belangrijkste vertegenwoordigers van de NWSL. De afwezigheid van Alex Morgan op de nominatielijst wekt nieuwsgierigheid op en benadrukt de complexiteit van de spelersselectie.

Sophia Smith en Trinity Rodman onder damesspeelsters genomineerd voor EA FC’s 2023 Team of the Year

Terwijl de spanning toeneemt voor de komende fanstemming op 8 januari, wacht de wereld om te zien welke voetbaliconen de eer krijgen om de prestigieuze EA FC 24 TOTY-kaarten te sieren. De mix van doorgewinterde legendes, opkomende sterren en onverwachte keuzes maakt de TOTY-selectie van dit jaar tot een onderwerp van fervente discussie en anticipatie.  FIFA-munten kopen bij U7BUY voor een betrouwbare en efficiënte spelervaring. Verbeter met vertrouwen je spel en je virtuele voetbalreis.