EA Sport FC 24 Patch Notes: Förbättra ditt spelande med U7BUY

I jämförelse med en rad andra nyutgåvor har EA Sports omdöpta fotbollsspel kommit i ganska bra skick, men det betyder inte att det är utan brister, som ett antal patchar har tagit itu med. Vi kommer att undersöka EA Sport FC 24 patch notes för att se vad som förändrades i den senaste versionen och hur spelet har blivit bättre, samt EA FC 24 mynt med U7BUY.

EA Sports FC 24 Patch Notes

Den senaste uppdateringen av EA Sport FC 24 har äntligen fixat Ada Hegerbergs kort för Ultimata Laget. Just det här kortet har varit behäftat med flera problem i flera veckor, vilket har lett till att spelare inte har kunnat använda det, eftersom det har stoppat dig från att gå med i matcher. 

Vänskapsmatcher kommer nu att börja med en 11v11-match snarare än en 6v6-match.

PlayStyles har också fått mycket uppmärksamhet, och många spelares individuella PlayStyles har ändrats för att bättre återspegla lagens talanger på planen. På gott och ont upptäckte spelare att vissa fotbollsspelare inte presterade på det sätt som de förväntade sig av dem.

Grafiska problem har också åtgärdats, och EA Sport FC 24 bör fungera smidigare än någonsin.

Hur U7BUY kan lyfta ditt Spelande

U7BUY är din go-to-källa för EA Sport FC 24-mynt, och det kan vara en spelväxlare för ditt Ultimata Laget. Att bygga ett starkt och konkurrenskraftigt lag kräver spelvaluta, och de erbjuder ett pålitligt och bekvämt sätt att förvärva EA Sport FC 24-mynt. Det betyder att du kan investera i bättre spelare, låsa upp kraftfulla föremål och uppgradera din trupp utan att bli svettig.

Fullständiga patch notes för EA Sport FC 24 Titel Uppdatering 3

Nedan finns de fullständiga patch-anteckningarna för EA Sports FC 24 Titel uppdatering 3. Det är en hel del att ta sig igenom, men noterna är uppdelade i sektioner, vilket gör det enkelt att se vilka delar av spelet som har fått en patch.

Ultimata Laget:

  • Åtgärdade problem med spelare som försvann från matcher efter byten eller röda kort.
  • Åtgärdade ett problem där menyalternativet Avancerat inte fungerade korrekt efter att en match avslutats.
  • Ada Hegerberg-spelarobjekt som orsakade spelproblem har åtgärdats.
  • Förbättrade Squad Battles-matcher, så att de kan pausas.
  • Förbättrad stabilitet vid interaktion med transfermarknaden.
  • Förbättrade gränssnittselement och buggfixar i Ultimata Laget.

Spelande:

  • Diverse ändringar för att förbättra spelet, inklusive bollens rörelseavstånd och spelarnas rörelser.
  • Åtgärdat problem med målvakter, passningar och tacklingar.
  • Förbättrad domarlogik och domaranimationer.
  • Åtgärdat olika visuella problem under spelet.
  • Genomfört ändringar för att förbättra målvakternas prestationer.

Dessa uppdateringar syftar till att förbättra din spelupplevelse i EA FC 24. Om du vill stärka ditt Ultimata Laget eller förbättra ditt spelande, U7BUY kan hjälpa dig att enkelt förvärva EA Sport FC 24-mynt. Håll utkik efter fler uppdateringar och förbättringar för att göra din resa i EA Sport FC 24 ännu mer spännande.