Alexander Sorloth og Jonathan Bamba er de nyeste formskifterne i FUT 23!

Fra de beste prisene på FUT 23-mynter til trygge transaksjoner – U7Buy har alt du forventer av en profesjonell myntselger! Shapeshifters-arrangementet lanserer flere utfordringer og mål for lagbygging. Disse spillergjenstandene tilfører et nytt lag med strategi til lagbyggingsprosessen. Disse unike og svært ettertraktede kortene viser ikke bare nye bilder, men representerer også allsidigheten og uforutsigbarheten som Shapeshifters tilfører spillet. Vi skal ta en titt på to av spillerne som fås som belønning: Alexander Sorloth og Bamba. Men kjøp FUT mynter fra U7Buy og maksimer potensialet ditt i dag!

FUT 23 Alexander Sorloth Shapeshifter-troppbyggingsutfordring

OVR: 93.
Posisjon: Midtstopper.
Statistikk: 90 tempo, 86 dribling, 74 skudd, 94 forsvar, 85 pasninger, 94 fysisk.

Du markerer denne utfordringen som fullført når du har satt sammen to lag.
Toppform: et element fra Ukens/sesongens lag, 82 poeng.
LaLiga: en fotballspiller fra denne ligaen, 84 poeng.

Alexander Sorloth er en norsk profesjonell fotballspiller som er kjent for sin ruvende tilstedeværelse og målfarlighet. Sorloth er 1,80 meter høy og har en imponerende fysikk som han utnytter med stor effekt på banen. Han er kjent for sin evne til å vinne luftdueller og holde spillet oppe, noe som gjør ham til en verdifull ressurs i angrepet. Med sine ferdigheter og sin besluttsomhet har Sorloth potensial til å fortsette å bidra til lagets suksess både nasjonalt og internasjonalt.

FUT 23 Jonathan Bamba Shapeshifters målsetninger

OVR: 92.
Posisjon: Høyreback.
Statistikk: 96 tempo, 95 dribling, 75 skudd, 92 forsvar, 92 pasninger, 88 fysisk.

Dette er et kort som ikke kan byttes. Den eneste måten å få det til samlingen din på er å fullføre Crafting Upgrade SBC 50 ganger. Dette er oppgaven for dette målet. For hver 10. gang får du en pakke med Shapeshifter-spillere. Denne SBC-oppgaven krever ni gullkort.

Jonathan Bamba er en fransk profesjonell fotballspiller som spiller som kantspiller. Bamba er kjent for sin elektrifiserende fart og tekniske ferdigheter, og er en dynamisk tilstedeværelse på banen. Hans raske akselerasjoner og smidige driblinger gjør ham til en konstant trussel for motstanderens forsvar. Bamba har utmerket ballkontroll og kan uanstrengt manøvrere seg forbi forsvarsspillere og skape målsjanser for seg selv og lagkameratene sine. Bambas allsidighet gjør at han kan utmerke seg i ulike angrepsposisjoner, noe som gjør ham til en verdifull ressurs for klubben og en spiller å følge med på i fremtiden.