Avslutt FUT 23-sesongens lagkampanje med Chiesa og Lukaku Moments SBCs!

Få alle FUT 23-myntene du trenger raskt, enkelt og billig fra U7Buy! Sesongens FUT 23-lag avsluttes med stil med Moments Squad Building Challenges. De utvalgte spillerne er Federico Chiesa og Romelu Lukaku. Dette er blant de siste Team of the Season-aktivitetene. Kampanjen nærmer seg slutten. Snart vil vi finne ut mer om det neste spillet. Hvis du trenger flere FUT 23 mynter for å fullføre alle Team of the Season-målene dine, er U7Buy her for å hjelpe deg!

FUT 23 Federico Chiesa Team of the Season Moments Squad Building Challenge (sesongens lag)

Denne Moments SBC feirer Chiesas prestasjon i kampen mot Udinese. Han spilte en flott kamp som kulminerte med et mål. Denne SBC inneholder fire krav. Vi trenger et Juventus-lag med 84-rating som må ha minst ett In-Form-kort. Serie A-laget trenger en rating på 88. Italia-laget må ha en rating på 87 og minst ett Team of the Season/Week-kort. Top-Form-laget må ha en rating på 89. Dette er belønningskortet.
OVR: 93.
Posisjon: Venstre ving.
Statistikk: 99 tempo, 95 dribling, 92 skudd, 60 forsvar, 92 pasninger, 86 fysisk.
Federico Chiesa spiller som spiss for både det italienske landslaget og Juventus FC. Chiesa ble født 25. oktober 1997 og kommer fra en familie med en sterk fotballbakgrunn, ettersom faren Enrico også var tidligere profesjonell spiller. Federico begynte karrieren i Fiorentina, der han viste sitt potensial før han sikret seg en profilert overgang til Juventus i 2020. Chiesas dynamiske spillestil, kombinert med hans teft og evne til å score mål, gjør ham til et spennende prospekt for både klubb og land.

FUT 23 Romelu Lukaku Sesongens lag Moments Squad Building Challenge – Romelu Lukaku på sesongens lag

Lukakus Inter møtte Empoli. Av alle prestasjonene var Lukakus en av de beste. Vi hedrer denne prestasjonen med en SBC som fanger øyeblikket. Vi trenger bare to lag. Vi trenger et Inter Milan-lag med 84-rating og et Serie A-lag med 87-rating.
OVR: 92.
Posisjon: Spiss.
Statistikk: 93 tempo, 90 dribling, 94 skudd, 45 forsvarsspill, 85 pasninger, 92 fysisk.
Lukaku ble født 13. mai 1993, og karrieren hans har vært preget av jevnlige målscoringer og fysisk dominans. Med sine 1,90 meter og sin uovertrufne styrke er Romelu en formidabel tilstedeværelse i straffesparkfeltet. Lukaku begynte sin profesjonelle karriere i RSC Anderlecht før han gikk til europeiske toppklubber som Chelsea, Everton, Manchester United og Inter Milan.