FUT 23 Joaquin Correa – Phil Foden Showdown är igång och SBC:erna är inne!

Upplev den ultimata bekvämligheten med billiga FUT 23 mynt från U7Buy! FUT 23 Squad Building Challenges är baserade på de senaste fotbollshändelserna. Showdown SBCs innehåller spelare från två motståndarlag. Denna SBC-serie visar matchen Manchester City – Inter Milan från UEFA Champions League-finalen. Vi har två SBCs. Var och en väljer ut en spelare från varje lag. Vi har Joaquin Correa för Inter Milan och Phil Foden för Manchester City. Låt oss se SBC:erna och deras belöningar! U7Buy är din pålitliga destination för FUT 23-mynt och andra spelförbättrande tjänster!

FUT 23 Joaquin Correa Showdown Truppbyggnadsutmaning

OVR: 92.
Position: Centerforward.
Statistik: 92 tempo, 93 dribbling, 90 skott, 48 försvar, 90 passning, 86 fysisk.

Två lag behövs för Showdown Joaquin Correa. Serie A-laget måste ha ett betyg på 88. Det andra laget är en generisk trupp med ett betyg på 89.

Correa föddes den 13 augusti 1994 i Tucuman, Argentina, och inledde sin karriär i Estudiantes innan han flyttade till Europa. Han har spelat för flera toppklubbar, inklusive Sevilla och Lazio, där han har haft en betydande inverkan. Correas imponerande dribblingar, snabbhet och tekniska förmåga gör honom till ett ständigt hot mot motståndarförsvaren. Han spelade sin första säsong för Inter Milan 2021 på lån från Lazio och flyttade över nästa säsong. Han gjorde två mål i debutmatchen. Correa har representerat det argentinska landslaget sedan 2017 och bidragit till deras framgångar i internationella tävlingar. Joaquin Correas dynamiska spelstil och engagemang i spelet har gett honom ett rykte som en av Argentinas mest lovande fotbollstalanger.

FUT 23 Phil Foden Showdown Truppbyggnadsutmaning

OVR: 92.
Position: Vänsterytter.
Statistik: 91 tempo, 95 dribbling, 88 skott, 64 försvar, 90 passning, 72 fysisk.

Denna SBC har fyra lag att slutföra. Vi behöver ett Manchester City-lag med 85 i rating. Englands lag måste ha en rating på 88. Top Form-truppens rating måste vara 89. Ett 90-klassat lag behövs också.

Foden är en produkt av Manchester Citys berömda ungdomsakademi. Han anslöt till huvudlaget 2017 och har spelat för dem sedan dess. Hans klubbkarriär har hittills resulterat i 35 mål på 129 matcher. På den internationella scenen har Foden representerat England på olika ungdomsnivåer och gjorde sin seniordebut 2020. Hans exceptionella vision, passningsförmåga och bollkontroll gör honom till en formidabel offensiv mittfältare.