FUT 23 Thierry Henry Prime Icon-kortet kan bli ditt om du slutför denna truppbyggnad sutmaning

Det är dags att upptäcka de bästa priserna på FUT 23 mynt endast på U7Buy! FUT 23 Prime Icon Squad Building Challenge-serien fortsätter med en aktivitet med ingen mindre än den berömda franska fotbollsspelaren Thierry Henry. Den pensionerade spelaren är en av de skickligaste anfallarna och är bland de bästa Premier League-spelarna. Denna SBC belönar hans Prime Icon-kort. Detta objekt är ett av de kort som inte får missa från din samling. Hitta billiga FUT 23-mynt till salu på U7Buy och få Thierry Henrys Prime Icon just nu!

Hur man slutför FUT 23 Thierry Henry Prime Icon Squad Building Challenge

Detta är belöningskortets egenskaper.
OVR: 93.
Statistik: 94 tempo, 90 dribbling, 91 skott, 53 försvar, 83 passning, 80 fysisk.
Position: Striker.
Låt oss se vilka lag som är med i Squad Building Challenge. Elva spelare behövs för varje lag.
Born Legend: alla 11 föremål måste vara Rare Bronze.
Rising Star: alla 11 kort måste vara Rare Silver.
.Gunners: 84-rankat lag med minst en Arsenal-spelare.
Blaugrana: 86-rated team with at least one item featuring an FC Barcelona footballer.
Legend i ligan: 87-rankat lag med minst en spelare från Premier League.
League Finesse: 88-rankat lag med en eller flera spelare från ett LaLiga-lag.
På lån: minst ett sällsynt föremål och minst guld för spelarnivå. Detta är den trupp som belönar lånekortet för fem matcher.
Thierry Daniel Henry är en av de mest kända franska spelarna. Han kommer från kommunen Les Ulis. Han började träna när han bara var sex år gammal. Allt betalade sig när han gick med i Monaco 1994 och startade sin professionella karriär. År 1999 flyttade han till Juventus men hade inte en imponerande karriär med detta lag. Samma år gick han till Arsenal och stannade kvar i Premier League-laget fram till 2007. Under Arsene Wengers ledning blev Thierry Henry en skicklig anfallare. Han gjorde 26 mål under sin första säsong i Arsenal. År 2005 utsågs han till lagkapten. Henry lämnade Arsenal 2007 och gick med i Barcelona FC. Tre år senare gick han med i New York Red Bulls. Han spelade för Arsenal under ytterligare en säsong 2012 på lån. På internationell nivå representerade Thierry Henry Frankrike mellan 1997 och 2010. Efter att ha slutat spela var han assistent för Belgiens landslag, AS Monaco och Montreal Impact.