Ontketen je potentieel in de Carrière Modus met de Beste Jonge Vleugelspelers van EA Sports FC 24

De meeste formaties in EA Sports FC 24 leunen zwaar op vleugelspelers om de breedte en aanvalsmogelijkheden te bieden die nodig zijn om de verdediging van de tegenstander te ontgrendelen. Een goed gestructureerd ploeg met snelle en vaardige jonge vleugelspelers kan de flanken uitbuiten en talloze doelkansen creëren. Met een overvloed aan jonge talenten die je in het speltype Carrière kunt kopen, is het cruciaal om de juiste keuzes te maken. Investeren in jonge spelers is een verstandige zet omdat ze voortdurend groeien, wat leidt tot een hogere waarde en algehele waarderingen. Laat je potentieel in het speltype Carrière de vrije loop met de beste jonge vleugelspelers van EA Sports FC 24 en bouw je ploeg verder op door je favoriete vleugelspeler te kopen met FIFA-munten van  U7BUY tegen de beste snelheid.

Hier geven we je een overzicht van de 10 beste jonge vleugelspelers om in de gaten te houden in EA Sports FC 24, zodat je weloverwogen beslissingen kunt nemen bij het samenstellen van je droomploeg.

10. Arsen Zakharyan, Real Sociedad

Creatief talenten van Real Sociedad

Behendigheidsbewegingen: 3-Ster

Zwakke voet: 4-Sterren

Arbeidstempo: Hoog/Hoog

Arsen Zakharyan, een veelbelovend Russisch talent, kwam bij Real Sociedad in de zomer van 2023/2024. Met een beoordeling van 75 en een potentiële beoordeling van 86 heeft Zakharyan de kwaliteiten om een van de sterren te worden in je elftal in Carrièremodus. Zijn vaardigheden als aanvallende middenvelder maken hem een veelzijdige optie en zijn indrukwekkende passeer- en dribbelvaardigheden passen perfect bij deze positie.

9. Farès Chaïbi, Eintracht Frankfurt

Veelzijdige Algerijnse superster

Behendigheidsbewegingen: 3-ster

Zwakke voet: 3-Sterren

Arbeidstempo: Hoog/Hoog

Farès Chaïbi, de jongere broer van Ilyes Chaïbi, is een veelzijdige Algerijnse superster die momenteel voor Eintracht Frankfurt speelt. Met een beoordeling van 75 en een potentieel van 86 biedt Chaïbi een uitgebalanceerde set vaardigheden, waardoor hij een waardevolle toevoeging aan je team is. Zijn vermogen om op meerdere posities te spelen maakt hem een handige aanwinst.

8. Johan Bakayoko, PSV

Eredivisie Snelheidster

Behendigheidsbewegingen: 3-Ster

Zwakke voet: 3-Sterren

Werktempo: Gemiddeld

Johan Bakayoko, een Belgisch talent, is een snelle vleugelspeler die PSV vertegenwoordigt in de Nederlandse Eredivisie. Met een beoordeling van 75 en een potentieel van 86 combineert Bakayoko snelheid en balcontrole, waardoor hij een nachtmerrie is voor fullbacks van tegenstanders. Zijn betaalbare waarde in de eerste seizoenen van het speltype Carrière maakt hem een waardevolle aanwinst.

7. Nico Williams, Athletic Bilbao

De dreigende aanvaller van Bilbao

Behendigheidsbewegingen: 4-Ster

Zwakke voet: 5-Sterren

Werksnelheid: Gemiddeld

Nico Williams, ook bekend als Nicholas Williams, is een bedreiging geworden in de aanval van Athletic Bilbao. Zijn ongelooflijke snelheid en zijn zwakke voet met 5 sterren maken van hem een veelzijdige en dodelijke vleugelspeler. Met een beoordeling van 80 en een potentiële beoordeling van 86 is Williams een waardevolle aanwinst. Zorg ervoor dat hij genoeg speeltijd en goede begeleiding krijgt om zijn potentieel te maximaliseren.

6. Antonio Nusa, Club Brugge

Budgetvriendelijke vleugelspeler voor kleinere teams

Behendigheidsbewegingen: 4-Ster

Zwakke voet: 4-Ster

Werksnelheid: Hoog/Middelmatig

Antonio Nusa is een budgetvriendelijke optie voor kleinere ploegen in EA Sports FC 24. Met een beginrating van 69 en een potentiële beoordeling van 87 laat hij in het speltype Career een opmerkelijke groei zien. Voor €3,5 miljoen is Nusa een waardevolle aanwinst. Overweeg om hem te contracteren of hem via een leencontract te kopen.

5. Yeremy Pino, Villareal

La Liga’s rijzende ster

Behendigheidsbewegingen: 3-Ster

Zwakke voet: 4-Sterren

Arbeidstempo: Hoog/Laag

Yeremy Pino speelt voor Villareal in La Liga en wordt beschouwd als een rijzende ster. Met een beoordeling van 79 en een potentieel van 87 is Pino een uitstekende keuze voor het speltype Carrière. Door zijn veelzijdigheid kun je hem op verschillende posities inzetten, waardoor hij een waardevolle aanwinst voor je ploeg is.

4. Karim Adeyemi, Borussia Dortmund

De snelheidsduivel van Borussia Dortmund

Behendigheidsmoves: 4-Ster

Zwakke voet: 4-Sterren

Werksnelheid: Hoog/Hoog

Karim Adeyemi, speler van Borussia Dortmund, staat bekend om zijn ongelooflijke snelheid. Met zijn razendsnelle tempo en klinische afwerking is hij een constante dreiging. Met een algemene rating van 80 en een potentiële rating van 87 is hij een gewilde aanwinst voor elk ploeg, zowel in Career Mode als in Ultieme Ploeg.

3. Alejandro Garnacho, Manchester United

De ster van Manchester United

Behendigheidsbewegingen: 3-Ster

Zwakke voet: 4-Sterren

Werksnelheid: Hoog/Middelmatig

Alejandro Garnacho is de rijzende ster bij Manchester United en treedt in de voetsporen van zijn idool Cristiano Ronaldo. Met een beginrating van 75 en een potentiële beoordeling van 88 is Garnacho een speler met een enorm groeipotentieel. Zorg ervoor dat hij voldoende speeltijd en begeleiding krijgt om zijn volledige potentieel te ontplooien.

2. Ansu Fati, Brighton

Uitgeleend talent van Brighton

Behendigheidsbewegingen: 4-Ster

Zwakke voet: 4-Sterren

Werksnelheid: Hoog/Middelmatig

Ansu Fati, momenteel uitgeleend aan Brighton door FC Barcelona, is een speler met een enorm potentieel. Met een rating van 78 en een potentiële beoordeling van 88 kan Fati uitblinken als linkervleugelspeler. Wacht tot zijn uitleencontract is afgelopen voordat je hem definitief aan je ploeg toevertrouwt.

1. Bukayo Saka, Arsenal

Uitstekende jonge vleugelspeler

Behendigheidsbewegingen: 3-Ster

Zwakke voet: 3-Sterren

Werksnelheid: Hoog/Middelmatig

Bukayo Saka, de meest opvallende jonge vleugelspeler in het wereldvoetbal, is een belangrijke speler voor Arsenal. Met een beoordeling van 86 en een potentiële beoordeling van 90 is Saka een topkeuze voor de positie van rechtervleugelspeler. Zijn uitzonderlijke prestaties in verschillende competities maken hem een waardevolle aanwinst voor elk ploeg in EA Sports FC 24.

Als je in EA Sports FC 24 aan je carrièremodus begint, bieden deze jonge vleugelspelers een enorm potentieel om je ploeg naar een hoger plan te tillen en groots te worden. Mis de kans niet om deze jonge sterren te contracteren en ze te zien opbloeien op het virtuele veld. Met EA Sports FC 24 coins van U7BUY, ontgrendel het volledige potentieel van je ploeg en ervaar de spanning van het bouwen van een winnend team in EA Sports FC 24.