FC 24 TOTW 1 Voorspellingen met Spannende opstelling.

FC maakt zich op voor de lancering van het langverwachte FC 24 Ploeg van de Week 1 (TOTW 1) selectie op woensdag, samenvallend met het debuut van de EA FC 24 Ultieme Ploeg Web App van EA. Deze spannende aankondiging heeft een schokgolf door de gamegemeenschap gestuurd. Spelers kijken reikhalzend uit naar de kans om hun team te versterken met de nieuwste toevoegingen aan FUT 24. Je kunt beginnen met het samenstellen van je ploeg met U7BUY, de beste verkoper van EA FC 24 munten in een verbazingwekkend tempo. 

De EA FC 24 Ultieme Ploeg Web App gaat volgens planning live op woensdag 20 september en biedt fans een voorsprong op de officiële release van de game om hun droomploeg samen te stellen. Naast de lancering van de Web App kunnen spelers meteen in actie komen met het eerste TOTW-selectie van  EA FC 24, een verleidelijk voorproefje van wat komen gaat in de nieuwe game. Wat TOTW 1 in EA FC 24 nog spannender maakt, is de introductie van damesspelers in het TOTW-selectie. Deze baanbrekende toevoeging weerspiegelt FC’ toewijding aan inclusiviteit en diversiteit, waardoor gamers voor het eerst in Ultieme Ploeg hun vaardigheden kunnen laten zien met vrouwelijke voetbalsterren.

Bovendien brengt EA FC 24 verschillende spel verbeteringen met zich mee. Een belangrijke verandering is dat elke TOTW-speler een minimale globale rating van 80 zal hebben, wat nog meer formidabele opties voor je ploeg belooft. Daarnaast kunnen TOTW-artikelen nu verbeteringen krijgen voor hun zwakke voet en vaardigheidsmoves, evenals nieuwe PlayStyles, wat diepte en veelzijdigheid aan het spel toevoegt.

Noteer alvast je agenda voor de release van het  EA FC 24 TOTW 1-ploeg op woensdag 20 september om 18.00 uur BST/1.00 uur EDT/10.00 uur PDT. Dit is de officiële aftrap van het nieuwe FIFA-seizoen en de verwachtingen onder fans zijn hooggespannen. Selecteer je favoriete speler op FC 24 met FUT munten, deze munten zijn altijd beschikbaar op U7BUY tegen het beste tarief.

Laten we nu beginnen met enkele voorspellingen voor de opstelling van TOTW 1. Houd er rekening mee dat het selectieproces voor dit ploeg alleen gebaseerd is op individuele prestaties tijdens de week, zonder cumulatieve doelpunt- of assiststatistieken. Daarnaast dragen prestaties in binnenlandse bekercompetities niet bij aan de TOTW selectiecriteria. Sommige regels zijn van toepassing op TOTW selecties, zoals de beperking van één speler van elk team in een TOTW opstelling, behalve onder uitzonderlijke omstandigheden. Spelers die al in één van de laatste twee TOTW opstellingen of in recente Ultieme Ploeg promoties hebben gespeeld komen niet in aanmerking. Maar aangezien dit de eerste TOTW van  FC 24 is, zullen deze beperkingen geen invloed hebben op de spelersselecties.

Hier is een voorproefje van onze voorspellingen voor de opstelling van EA FC 24 TOTW 1:

Doelman (GK):

  • Giorgi Mamardashvili (Valencia) – Drie reddingen en een nul tegen Atletico Madrid.

Verdedigers (CB/LB):

  • Wendie Renard (Lyon Vrouwen) – Een doelpunt, een assist en een clean sheet in een 4-0 overwinning.
  • Mats Hummels (Borussia Dortmund) – Twee doelpunten en Man of the Match in een 4-2 overwinning.
  • Sakina Karchaoui (Paris Saint-Germain Women) – Een doelpunt, twee assists, een clean sheet en een Man of the Match in een 3-0 overwinning.
  • Francisco Garcia (Real Madrid) – Twee assists en Man of the Match in een 2-1 overwinning (Aanbevolen TOTW).

Middenvelders (CM/CAM):

  • Bryan Cristante (Roma) – Een doelpunt, twee assists en Man of the Match in een 7-0 overwinning.
  • Julian Alvarez (Manchester City) – Twee assists en Man of the Match in een 3-1 overwinning (Aanbevolen TOTW).
  • Xavi Simons (RB Leipzig) – Eén doelpunt, één assist en Man of the Match in een 3-0 overwinning.

Voorwaartsen (RW/ST):

  • Mohamed Salah (Liverpool) – Twee assists en Man of the Match in een 3-1 overwinning.
  • Robert Lewandowski (Barcelona) – Een doelpunt, twee assists en Man of the Match in een 5-0 overwinning.
  • Dusan Vlahovic (Juventus) – Twee goals en Man of the Match in een 3-1 overwinning.

Deze voorspellingen zijn gebaseerd op opvallende prestaties, maar houd er rekening mee dat dit slechts speculatie is. De officiële opstelling van TOTW 1 kan afwijken. Houd je ogen open voor andere mogelijke TOTW 1-optredens, zoals Lois Openda, Richarlison, Paolo Dybala, Henrikh Mkhitaryan, Salem Al Dawsari, Tarem Moffi en meer.

Nu de releasedatum van  EA FC 24 TOTW 1 nadert, wordt het steeds spannender en bereiden spelers zich voor om in actie te komen met deze geweldige toevoegingen aan hun Ultieme Ploeg. Vergeet niet om opties zoals FUT munten kopen en U7BUY om je spelervaring te verbeteren en het beste ploeg samen te stellen in FC 24. Blijf kijken voor meer updates en verrassingen in de wereld van FUT 24!